Novosti

5.8.2018. – Klub mladih – Humanitarni malonogometni turnir na Viškovu, u organiziaciji zavičajnog društva Komušina.


24.6.2018. – Druženje Kluba žena  – boće, roštilj, šetnja u nacionalnom parku Golubinjak.


14.6.2018. – Posjeta članova kluba mladih Slavonskom brodu – Humanitarni koncert za Zakladu.


28.5.2018. – Održana 2/6 proširena sjednica Izvršnog odbora  UBH Prsten PGŽ

 

Ugodno druženje nakon 2/6 sjednice sa dijelom članova izvršnog i nadzornog odbora.


Poziv svim članovima Udruge na Humanitarni koncert za Zakladu, 14.6.2018, u Slavonskom Brod

Prijevoz osiguran iz Zagreba, 14.6.2018, u 17.00h. Prijave na telefon: 091 570 3866

Udruga bosanskih Hrvata  Prsten, Podružnica Brodsko-posavske županije, u  suorganizaciji s Brodsko-posavskom županijom i Gradom Slavonski Brod,  u povodu 11. obljetnice djelovanja Zaklade “Prsten”, organizira humanitarni koncert u četvrtak, 14. lipnja 2018. u 19:30, u Kazališno-koncertnoj dvorani ”Ivana Brlić-Mažuranić“ u Slavonskom Brodu. Na humanitarnom koncertu ”Prsten za budućnost“ besplatno nastupaju sopranistica Sandra Bagarić s pijanistom Darkom Domitrovićem, pop-pjevačica Mia DimšićPero Galić i  Bani (Branimir) Jovanovac iz rock-benda Opća opasnost i bend Sinovi ravnice.

Sva sredstva prikupljena organizacijom humanitarnog koncerta bit će namijenjena fondu za stipendiranje studenata. Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pokroviteljica je koncerta, a supokrovitelj je hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović.

Ulaznice za humanitarni koncert u iznosu od 100 kn mogu se rezervirati putem e-maila prsten@udruga-prsten.hr, telefonom ili dolaskom u prostorije Udruge u Ulici grada Vukovara 235, Zagreb. Nakon rezervacije, uplate možete izvršiti putem žiroračuna Zaklade ”Prsten”, IBAN: HR73 2390 0011 1003 49000, uz opis plaćanja “Donacija”.

Članovi i prijatelji UBH  Prsten s područja Brodsko-posavske i Osječko-baranjske županije mogu rezervirati ulaznice i putem e-maila Stjepan.aracic@sfsb.hr, mob.0914460111 i e-maila fmkonzalting.sb@gmail.com, mob. 0912001569.

Pozivamo vas da kupnjom ulaznice postanete zakladnici Zaklade i omogućite školovanje onima koji nemaju sredstava za to. O načinu podizanja ulaznice obavijestit ćemo vas na vrijeme. Pozivamo pravne i fizičke osobe, članove UBH Prsten te prijatelje Udruge da osim kupnje ulaznica, uplate donacije za potporu daljnjeg stipendiranja studenata bez obzira na to hoće li biti na humanitarnom koncertu te i na taj način postanu zakladnici Zaklade. Ako želite ugovor za donaciju, molimo da nas obavijestite (primjer ugovora je u privitku). Na web-stranici Udruge bit će objavljena imena zakladnika.

Udruga bosanskih Hrvata Prsten osnovala je početkom 2007. godine Zakladu ”Prsten” sa svrhom stipendiranja studenata Hrvata u BiH i Hrvata iz BiH koji žive u RH. Cilj je Zaklade pomoći i potaknuti obrazovanje, a time dugoročno i zapošljavanje, učenika i studenata koji će stečena znanja upotrijebiti za daljnji razvoj prostora na kojem žive – Hrvatske i BiH. Svjesni važnosti obrazovanja u kreiranju društva znanja i otvaranju boljih perspektiva mladima, želimo i ove godine osigurati stipendije onima koji nemaju sredstava za školovanje i olakšati im put do znanja.

Do sada je Zaklada ”Prsten” dodijelila 117 stipendija studentima (za sve godine studiranja) za što su članovi i prijatelji Udruge Prsten osigurali oko 3.300.000 kn.

U ime studenata, velika vam hvala.

S poštovanjem,

Mijo Marić, predsjednik UBH Prsten
Marko Pipunić, predsjednik UO Zaklade “Prsten”
Vlado Guberac, upravitelj Zaklade “Prsten”
Ivo Matić, predsjednik Podružnice Brodsko-posavske županije


SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS SVIM NAŠIM PRSTENOVKAMA I PRSTENOVCIMA !

žele svi  članovi izvršnog i nadzornog odbora UBH “Prsten” Primorsko-goranske županije.

uskrs


27.3.2018. –  Sjednica 73./5. proširenog Upravnog odbora šestog saziva, Zagreb

U utorak, 27. ožujka 2018, održana je sjednica proširenog upravnog odbora na kojoj su sudjelovali brojni članovi iz svih podružnica Udruge. Kao i obično, bilo je izuzetno produktivno i inspirativno.


13.3.2018. – Održana proširena 1. sjednica u 6. sazivu

Na sjednici su  prisustvovali članovi izvršnog i nadzornog odbora. Sjednici je prisustvovalo 15 članova izvršnog i nadzornog odbora, a trajala je 2 sata i 45 minuta.


27.2.2018. Izabrano novo vodstvo Kluba poduzetnika Udruge Prsten

Za novog predsjednika Kluba poduzetnika izabran je Ivica Nuić, a za dopredsjednike Marko Zrakić i Goran Brašnić. Susret članova i prijatelja Kluba poduzetnika UBH Prsten održan je 27. veljače 2018. u Sesvetama, a tim povodom u prostorijama tvrtke AUTOZUBAK okupilo se više od 60 uglednih poduzetnika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Austrije.


2.2.2018. Izvještajno izborna skpština – izabrano novo vodstvo udruge

Na Izvještajno–izbornoj skupštini Podružnice UBH Prsten Primorsko-goranske županije, održanoj 2. veljače 2018., izabrano je novo vodstvo Podružnice. Za predsjednicu je izabrana Ana Babić, a za njezina zamjenika Goran Brašnić. Predsjednica i zamjenik izabrani su jednoglasno, a Skupštini su nazočila 42 člana.


 

Blog pokreće Wordpress.com.

Gore ↑

%d blogeri kao ovaj: